Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν κατεβαίνει ως υποψήφιος για τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας ο Στεφ. Σαμοϊλης

Στέφανος Σαμοΐλης
29 Αυγούστου 2023 / 11:55

Η προσπάθεια της παράταξης «Κίνημα Αλλαγής για την Νότια Κέρκυρα» αγκαλιάστηκε από πολλούς, χωρίς όμως να υπάρξει η ανάλογη διάθεση ενεργού συμμετοχής για την κατάρτιση Συνδυασμού

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. «Τον Νοέμβριο του έτους 2022 ξεκινήσαμε μια προσπάθεια συγκρότησης Δημοτικής παράταξης, από πολίτες του Δήμου μας, στη βάση μιας ισότιμης, διάφανης και ειλικρινούς συνεργασίας.

Στις 19/3/2023 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση πολιτών, στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Γυμνασίου Λευκίμμης, ύστερα από δημόσιο κάλεσμα της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής. Επιλέχτηκε ομόφωνα, ως επικεφαλής της παράταξης μας, ο Στέφανος Σαμοίλης, έμπειρος στην Αυτοδιοίκηση, γνώστης των προβλημάτων , έντιμος, ανιδιοτελής, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τον Αύγουστο του έτους 2015, οπότε και παραιτήθηκε αρνούμενος να υπογράψει το τρίτο και καταστροφικό μνημόνιο για την πατρίδα μας.

Η προσπάθεια αυτή αγκαλιάστηκε αμέσως και μάλιστα  με ενθουσιασμό από πολλούς σοβαρούς και έντιμους πολίτες, χωρίς όμως να υπάρξει η ανάλογη διάθεση ενεργούς συμμετοχής για την κατάρτιση του Συνδυασμού.

Αυτό ήταν σοβαρό εμπόδιο για εμάς, στην κατάρτιση ενός αξιόλογου ψηφοδελτίου και αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Στην απόφαση μας αυτή μας οδήγησαν και ουσιώδεις λόγοι αξιοπρέπειας.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους, που αγωνίστηκαν μαζί μας όλο αυτό το διάστημα για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας με μεγάλη διάθεση προσφοράς, με ανιδιοτέλεια και πραγματική αγάπη για τον τόπο μας.

Όλα τα μέλη της παράταξης μας, οι φίλες και οι φίλοι της, μπορούν να επιλέξουν κατά συνείδηση τη στάση και τη δράση τους στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές».

Λευκίμμη 29/8/2023

Η Γραμματεία της Παράταξης  "ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ"