Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύλληψη άνδρα για κλοπή και απόπειρα κλοπής στην Κέρκυρα

αστυνομία
13 Αυγούστου 2023 / 13:34
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο δράστης, εντοπίστηκε στην πόλη της Κέρκυρας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ κινούνταν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία λίγη ώρα νωρίτερα είχε αφαιρέσει από συγκρότημα κατοικιών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρα του Σαββάτου 12/08 στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) ένας 21χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και απόπειρας κλοπής.

Ο δράστης, εντοπίστηκε στην πόλη της Κέρκυρας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ κινούνταν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία λίγη ώρα νωρίτερα είχε αφαιρέσει από συγκρότημα κατοικιών, στην περιοχή Κοντοκαλι.

Η Αστυνομική έρευνα έδειξε ότι ο άνδρας είχε επιπλέον αφαιρέσει στις 12/08 από άνδρα ένα κινητό τηλέφωνο και 115 ευρώ.

Επιπλέον αποπειράθηκε να κλέψει μια ακόμη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, κάτι που δεν πέτυχε αφού έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας η μοτοσυκλέτα, το κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό, βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους κατόχους τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.