Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ν. Κέρκυρα: Kατήγγειλε τον σύντροφό της για ασέλγεια στα 5 ανήλικα παιδιά της

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
10 Αυγούστου 2023 / 10:45
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Σε βάρος του άνδρα σχηματίζεται δικογραφία για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον 44χρονο σύντροφό της κατήγγειλε στην Αστυνομία μια 40χρονη από τη Νότια Κέρκυρα για ασέλγεια στα πέντε ανήλικα παιδιά της.

Η καταγγελία έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/08) από τη μητέρα των παιδιών στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Κέρκυρας. Σύμφωνα με αυτήν ο 44χρονος άνδρας προέβη, τους τελευταίους μήνες και σε απροσδιόριστο χρόνο σε ασελγείς πράξεις και άσεμνες χειρονομίες στα πέντε παιδιά της. Πρόκειται για δυο αγόρια 14 ετών, μια 12χρονη και ένα αγοράκι και κοριτσάκι 9 ετών.

Σε βάρος του 44χρονου άνδρα σχηματίζεται δικογραφία για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση. Η Αστυνομία διερευνά την καταγγελία, ωστόσο για την ώρα ο άνδρας δεν έχει συλληφθεί.

Τα πέντε ανήλικα παιδιά πρόκειται να εξεταστούν από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα τα παιδιά ενημέρωσαν την μητέρα για όσα βίωναν και εκείνη στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.