Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Τρύπωσε» σε ενοικιαζόμενα στον Κάβο και έκλεψε τουρίστες

ΣΥΛΛΗΨΗ
04 Αυγούστου 2023 / 10:24
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Ο 63χρονος, συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην «τσιμπίδα» της Αστυνομίας για κλοπές, πιάστηκε ένας 63χρονος, στην περιοχή του Κάβου.

Ο άνδρας, «τρύπωσε» το απόγευμα της Πέμπτης, από ανασφάλιστα παράθυρα στο εσωτερικό δυο καταλυμάτων που διέμεναν τουρίστες, αφαιρώντας αντικείμενα αξίας 1.260 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ και προσωπικά τους έγγραφα.

Ο 63χρονος, κερκυραϊκής καταγωγής εντοπίστηκε και συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση. Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κέρκυρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ο συγκεκριμένος πάντως άνδρας δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές, καθώς και στο παρελθόν είχε πιαστεί για κλοπές και ναρκωτικά.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.