Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας τη Δευτέρα 31/07 λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Απαγόρευση κυκλοφορίας
30 Ιουλίου 2023 / 19:29
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κ. Ζορμπάς λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (Κατηγορία 4) για την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας που προβλέπει ο Χάρτης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, επιβάλλεται το μέτρο της απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων την Δευτέρα 31/07 από τις 08:00 μέχρι την ανατολή της Τρίτης 01/08 στις περιοχές:

(α) Κεδροδάσος Ίσσου (Αμμοθίνες Κορισσίων), Δάσος Αγίου Ματθαίου, Αρκουδίλας και Περιοχή Θεοφύλακτος της Τοπικής Κοινότητας Παυλιάνας Δήμου Νότιας Κέρκυρας.

(β) Μον Ρεπό, Νήσος Λαζαρέτο, Νήσος Βίδος, Νήσος Ποντικονήσι, Κομπίτσι, Άγιοι Δέκα, Σταυρός και περιοχή Άγιος Παντελεήμων της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Γαρούνα Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων.

(γ) Πόρτο Τιμόνι Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

δ) Ερημίτη, Νήσοι Παναγία, Άγιος Νικόλαος και Αντίπαξοι Δήμου Παξών

Η εφαρμογή της Απόφασης ανατίθεται στην Γ.Α.Δ. Κέρκυρας, στην Δ.Π.Υ. Κέρκυρας και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας και στη Δασική Υπηρεσία Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.