Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενωση Περιθειωτών Φίλιππος Βλάχος – «Είμαστε ευγνώμονες»

Φωτιά
28 Ιουλίου 2023 / 10:02
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

"Τρείς εφιαλτικές μέρες και νύχτες πέρασαν οι κάτοικοι και τα χωριά μας στην Βόρειο Κέρκυρα".

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε η Ενωση Περιθειωτών «Φίλιππος Βλάχος» για την πολύτιμη βοήθεια όλων κατά την διάρκεια των πυρκαγιών στην περιοχή. Αναλυτικά:

«Τρείς εφιαλτικές μέρες και νύχτες πέρασαν οι κάτοικοι και τα χωριά μας στην Βόρειο Κέρκυρα. Ένα μεγάλο  «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» είναι πολύ λίγο για όλους τους εθελοντές σε αυτά τα παιδιά που έσβηναν ασταμάτητα και μαζί με τους Πυροσβέστες  έσωσαν τα χωριά μας! Ευχαριστούμε για τις προμήθειες σε φάρμακα, τρόφιμα, νερά, χυμούς, ισοτονικά κ.λ.π. Ευχαριστούμε θερμά τα ξενοδοχεία και σπίτια που  φιλοξένησαν τους μόνιμους κατοίκους και παραθεριστές, τα σκάφη και αυτοκίνητα που τους μετέφεραν με ασφάλεια,  τα αμέτρητα βυτιοφόρα, τρακτέρ, αγροτικά που ήρθαν με νερό!!Επίσης ευχαριστούμε τις τοπικές επιχειρήσεις και από όλη την Κέρκυρα!  Συλλόγους, Μητρόπολη, γιατρούς, Φαρμακεία, Πολιτική Προστασία Δ. Βόρειας Κέρκυρας, τους εργαζόμενους του Δήμου, τα εναέρια μέσα κατάσβεσης, τον κόσμο που απ' όλο το νησί ήρθαν από την πρώτη μέρα και βοήθησαν, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τον Πρόεδρο Πολύμερο Κάσσαρη  όπου μαζί με τα  παιδιά του χωριού και από τα γύρω χωριά έγιναν μια γροθιά, έσβηναν και περιπολούσαν!!! Σας ευχαριστούμε όλους και σας είμαστε ευγνώμονες!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.