Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεκρός 68χρονος αλλοδαπός που έπεσε στη θάλασσα από κανό

Θάνατος
27 Ιουλίου 2023 / 16:09
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Συνελήφθη ο εκμισθωτής του κανό, που δεν παρείχε ατομικά σωσίβια

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη θάλασσα έχασε τη ζωή του ένας 68χρονος αλλοδαπός, όταν ανατράπηκε το κανό του στην παραλία Κρουζερί, το απόγευμα της Τρίτης.

Στο κανό επέβαινε μαζί με τη συζύγό του, ωστόσο αυτό γύρισε και βρέθηκαν και οι δύο στο νερό. Ο 68χρονος περισυνελέγη από παραπλέον σκάφος, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του. 

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο 52χρονος εκμισθωτής, καθώς προέβη σε εκμίσθωση θαλασσίου κανό χωρίς να παρέχει ατομικά σωσίβια.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.