Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διευκρινίσεις προς όλους τους ενδιαφερόμενους για τις διαστάσεις της φωτιάς

#corfu #corfugreece #ig_greece #tv_greece #across_greece #discover_greece_ #discovergreece #feel_greece #visit_greece #greece_travel #greecegram #greecetagram #greece_moments #greece_uncovered #greece_united #greece_all #greece_lovers #greece_is_awesome #gr #greece #mygreece #wu_greece #hotspot2greece #mavicclubgr #greecelover_gr #stylianosphotography #corfuartphoto #dronephotography #athensvoice #cruiseships
Φωτιά
25 Ιουλίου 2023 / 08:53
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Ώστε να μην δημιουργούνται υπερβολικές και ψευδείς εντυπώσεις. Δηλώσεις Υδραίου, Βαρούχα, Βούλγαρη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρέμβαση σε βρετανικά κ.α. διεθνή ΜΜΕ έκαναν η δήμαρχος Υδραίου και ο αντιδήμαρχος τουρισμού, Π. Βαρούχας, προκειμένου να μην δημιουργείται η ψευδής εντύπωση πως καίγεται μεγαλύτερη περιοχή απ' αυτήν που εντοπίζεται η φωτιά. Ο κεντρικός Δήμος απευθύνθηκε γραπτώς και σε διαδικτυακά και έντυπα, ειδικά και μαζικής κυκλοφορίας. Μιλώντας στο enimerosi.com, η δήμαρχος είπε ότι οι απαραίτητες αυτές διευκρινίσεις έγιναν δεκτές και μάλιστα συνέβαλαν στην τροποποίηση επί το ακριβέστερον των σχετικών ρεπορτάζ.

Ανάλογες ενέργειες/δηλώσεις έγιναν από τον πρόεδρο των ξενοδόχων, Χ. Βούλγαρη, τουριστικούς πράκτορες κ.α.

Με ανάλογα ερωτήματα για την κατάσταση βομβαρδίζεται και η ιστοσελίδα enimerosi.com. Διευκρινίζεται ότι και οι δυο συντακτικές ομάδες, ελληνική και αγγλική, συνεργαζόμενες φροντίζουν για τη μετάδοση των πληροφοριών από τις οποίες είναι δυνατόν ο καθένας να μαθαίνει για τις κερκυραϊκές εξελίξεις και τα νέα από τα πύρινα μέτωπα του ορεινού Παντοκράτορα.

ΦΩΤΟ@ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΑΒΡΑΝΟΣ

 

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.