Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβάλλονται για την Τετάρτη 26 Ιουλίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ιστορικό κέντρο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
24 Ιουλίου 2023 / 12:57
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Οι πρόσφατες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν,θα συζητηθούν την Πέμπτη 27 Ιουλίου σε κατεπείγουσα δια ζώσης συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων σε συνεργασία με την Τροχαία Κέρκυρας, γίνεται γνωστό ότι λόγω της εκδήλωσης πυρκαγιάς στο νησί μας και των αυξημένων απαιτήσεων σε αστυνομικό προσωπικό για τη διαχείριση της έκτακτης κατάστασης, η έναρξη εφαρμογής των πιλοτικών μέτρων ήπιας κυκλοφορίας στο Ιστορικό Κέντρο της Κέρκυρας αναβάλλεται για την Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Παράλληλα, όπως ενημερώνει ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Κέρκυρας Δ. Μεταλληνός, οι πρόσφατες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν,  θα συζητηθούν την Πέμπτη 27 Ιουλίου σε κατεπείγουσα δια ζώσης συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου. 

 

Η ανακοίνωση από το Γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου:
 

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

εξαιτίας της έκτακτης κατάστασης με τις πυρκαγιές, προγραμματίζεται κατεπείγουσα δια ζώσης συνεδρίαση για την ερχόμενη Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023, όπου θα συζητηθούν και οι πρόσφατες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Αναμένουμε και την αποστολή της εισήγησης-πρότασής σας για το εν λόγω ζήτημα, προκειμένου να ενημερωθούν όλα τα μέλη του Δημοτικού μας Συμβουλίου. 

Με εκτίμηση

Δημήτρης Μεταλληνός

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

 
Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
 
Σημειώνεται ότι το ζήτημα έχει εγείρει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης καθώς δεν προηγήθηκε σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα για το σκοπο αυτό οι παρατάξεις «Κέρκυρα Να ζείς –Επικεφ. Γιάννης Τρεπεκλής, Πρώτα η Κέρκυρα-Επικεφ.Γιώργος Καλούδης και Κερκυραική Αναγέννηση- Επικεφ. Χρύσανθος Σαρλής» ζητούσαν για σήμερα την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου σε κατεπείγουσα συνεδρίαση για την ακύρωση των μέτρων. Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκαν με ξεχωριστές ανακοινώσεις τόσο η Εκκίνηση όσο και ο επικεφαλής της παράταξης "Κερκυραϊκή Συμμαχία" Γ.Καρύδης με αίτημα να συζητηθεί το θέμα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.  

 

 
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.