Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστρέφουν στα ξενοδοχεία τους οι τουρίστες

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
24 Ιουλίου 2023 / 09:18
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Με τις βαλίτσες τους οι τουρίστες μεταφέρονται και πάλι πίσω σε τουριστικά θέρετρα της Β.Κέρκυρας όπου διέμεναν για τις διακοπές τους

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στα ξενοδοχεία τους επιστρέφουν οι τουρίστες που πέρασαν τη νύχτα στο Δημοτικό Θέατρο και στην πρώην νομαρχία. Η αναχώρηση προς περιοχές της Β.Κέρκυρας, όπως το Νησάκι και το Καλάμι ξεκίνησε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί.

Η μεταφορά γίνεται από τα τουριστικά λεωφορεία των εταιρειών και βανάκια. 

 

Αν και ταλαιπωρημένοι δήλωσαν στην "Ε" ότι είχαν μια πολύ καλή αντιμετώπιση καθόλη την παραμονή τους τόσο στο Δημοτικό Θέατρο όσο και στο κτίριο της πρώην νομαρχίας. Την ευθύνη συντονισμού στο Δημοτικό Θέατρο είχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ν. Καλόγερος, μαζί με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Γ.Πουλή, τον τμηματάρχη του θεάτρου Φ. Σκούρτη, ενώ παρευρέθη και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων Ν. Μουζακίτης.

Προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας φρόντισε για τα απαραίτητα, όπως νερό και φαγητό. Οι χώροι ήταν διαρκώς κλιματιζόμενοι μέχρι την αποχώρηση των τουριστών.

"Είχαμε μια πολύ καλή αντιμετώπιση. Μας πρόσφεραν ότι χρειαζόμασταν. Δεν φοβηθήκαμε καθόλου.  Τώρα είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο ξενοδοχεία μας στο Καλάμι και να συνεχίσουμε τις διακοπές μας", ανέφερε στην "Ε" ο Nick O' Hare από το Λίβερπουλ.

"Φτάσαμε χθες στην Κέρκυρα, αλλά δεν προλάβαμε να κάνουμε ούτε check in. Ήρθαμε κατευθείαν εδώ. Όλοι ήταν πολύ ευγενικοί μαζί μας. Τώρα περιμένουμε να μας μεταφέρουν στο ξενοδοχείο μας για να συνεχίσουμε τις διακοπές μας", δήλωσε στην "Ε η Κ. Τζάκσον από την Αγγλία που επισκέπτεται την Κέρκυρα για δεύτερη φορά μαζί με την οικογένειά της.

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.