Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη του ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων στην Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων
21 Ιουλίου 2023 / 20:33
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"ο κ. Βούλγαρης ανέφερε την αξία της συγκεκριμένης σχολής που λειτουργεί εδώ και σαράντα πλέον χρόνια, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι για το τουριστικό προϊόν της περιοχής, οι απόφοιτοι της να εργάζονται στη τουριστική βιομηχανία της Κέρκυρας"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας υποδέχτηκε το ΙΕΚ τουρισμού Ιονίων Νήσων του Υπουργείου Τουρισμού σε εθιμοτυπική συνάντηση. Την Ένωση εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ Βούλγαρης και το μέλος, υπεύθυνο για θέματα τουριστικής εκπαίδευσης (και απόφοιτος της σχολής) κα Κοσκινά.

Το κλίμα που επικράτησε στη συνάντηση ήταν άριστο και η Ένωση Ξενοδόχων ενημερώθηκε από τη Διεύθυνση της σχολής για τρέχοντα θέματα και τη λειτουργία του εκπαιδευτηρίου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης τόνισε το ενδιαφέρον της, για τη πορεία της ιστορικής σχολής της Κέρκυρας προτείνοντας δράσεις για υλοποίηση μεταξύ των δύο πλευρών μελλοντικά, ώστε να επανέλθει η αίγλη και αναγνωρισιμότητα αυτής, τόσο στη τοπική κοινωνία του νησιού όσο και πανελλαδικά.

Τέλος ο κ. Βούλγαρης ανέφερε την αξία της συγκεκριμένης σχολής που λειτουργεί εδώ και σαράντα πλέον χρόνια, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι για το τουριστικό προϊόν της περιοχής, οι απόφοιτοι της να εργάζονται στη τουριστική βιομηχανία της Κέρκυρας συμβάλλοντας από τη πλευρά τους στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

ΦΩΤΟ@ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.