Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Τάκη Μεταλληνού με τη Δημοτική Αρχή Νότιας Κέρκυρας

Τάκης Μεταλληνός
21 Ιουλίου 2023 / 10:02

Στο πλαίσιο επαφών με Δημάρχους και αυτοδιοικητικούς που θα πραγματοποιήσει σε ολόκληρο το νησί η παράταξη «Αλλάζουμε Ρότα», προς αμοιβαία ενημέρωση

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΡΟΤΑ - ΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ). Συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Λέσση και εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής Νότιας Κέρκυρας είχε κλιμάκιο της παράταξης «Αλλάζουμε Ρότα» με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Τάκη Μεταλληνό και τα μέλη της παράταξης Σούλα Χειμαριώτη και Κώστας Σαρακηνός.  

Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επαφών με Δημάρχους και αυτοδιοικητικούς παράγοντες που θα πραγματοποιήσει σε ολόκληρο το νησί η παράταξη «Αλλάζουμε Ρότα», στο πλαίσιο της αμοιβαίας ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα που αφορούν την κερκυραϊκή κοινωνία.

Τα ζητήματα ύδρευσης, η λειτουργία της ΔΙΑΔΕΥΑΚ αλλά και η διαχείριση του μεγάλου έργου των φραγμάτων ακόμη και από επί μέρους δημοτικές ΔΕΥΑ, η συντήρηση του οδικού δικτύου, η τουριστική προβολή και αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου είναι ζητήματα που προφανώς χρειάζονται διαδημοτική συνεργασία επί ίσοις όροις, χωρίς προσωπικές στρατηγικές και μικροπολιτικά προσκόμματα.

Η ενίσχυση των Δήμων με προσωπικό και μέσα θα πρέπει να αποτελεί κοινή συνισταμένη όλων ενώ η διαχείριση του μέγιστου ζητήματος των απορριμμάτων οφείλει να έχει εκ προοιμίου τη συνεργασία όλων.