Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
15 Ιουλίου 2023 / 15:00
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα συνεχιστεί και την Κυριακή 16/07 όπου θα εγκριθούν οι προτάσεις που ακούστηκαν

ΑΘΗΝΑ. Ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 15/07 η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία αναμένεται να πάρει αποφάσεις τόσο σχετικά με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και για την διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

Μέχρι στιγμής όπως έχει γίνει γνωστό, υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου έχουν αποφασίσει να θέσουν, ο π. Υπ. Οικονομικών Ε. Τσακαλώτος, η π. Υπ. Εργασίας Έ. Αχτσιόγλου, ο π. Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς, και ο Σ. Τζουμάκας.

Η Πολιτική Γραμματεία, πρότεινε στην Κεντρική Επιτροπή να πραγματοποιηθεί διαρκές συνέδριο στις 26-27 Αυγούστου που θα εγκρίνει και τυπικά τις υποψηφιότητες για την προεδρία του κόμματος. Η πρόταση  της Πολιτικής Γραμματείας αφορά την εκλογή αρχηγού σε 2 φάσεις στις 3 και 10 Σεπτεμβρίου και να ακολουθήσει ολοκληρωμένο συνέδριο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Π. Πολάκης στην ομιλία του πρότεινε άλλη διαδικασία, θεωρώντας ότι πρέπει να εκλεγεί αρχηγός από το συνέδριο τον Δεκέμβρη που θα αποφασίσει το πλαίσιο που θα γίνει η εκλογή. Αν η πρόταση του γίνει δεκτή θα σκεφτεί αν θα κατέβει σαν υποψήφιος.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα συνεχιστεί και την Κυριακή 16/07 όπου θα εγκριθούν οι προτάσεις που ακούστηκαν στην συνεδρίαση.

 

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.