Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δημ. Πιτσινίγκος, νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας

Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας
15 Ιουλίου 2023 / 09:44
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτρης Πιτσινίγκος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, παρουσίασε σύντομα το πλάνο των δράσεων της χρονιάς που ξεκινάει

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/07 η τελετή αλλαγής ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος αναφέρει συγκεκριμένα:

«Σε πανηγυρικό κλίμα και με την επισημότητα που αρμόζει στον παλαιότερο Όμιλο του νησιού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου η τελετή αλλαγής ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Κερκύρας.

Στον μαγευτικό κήπο του Corfu Golf Club, στην περιοχή Έρμονες, σε ένα μέρος απαράμιλλου φυσικού κάλλους, όπου φιλοξενούνται διάφορα είδη χλωρίδας και πανίδας, με λίμνες, ρυάκια και συστοιχίες δέντρων, ο απερχόμενος πρόεδρος του Ομίλου Απόστολος Κοντογιάννης, παρέδωσε τη σκυτάλη στον εισερχόμενο Δημήτρη Πιτσινίγκο, για να ξεκινήσει και πάλι ένας κύκλος προσφοράς.

Παρόντες, η Αντιεισαγγελέας Εφετών Κέρκυρας Χρυσάνθη Λαθήρα, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, Αστυνόμος Ευστάθιος Κανταρέλλης, ο εκπρόσωπος της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου, αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας Θεοχάρης Γιώτης, η αντιπρόεδρος της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης Σοφία Αγαθονικοπούλου, ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας, πολιτικός μηχανικός, Άγγελος Κουλούρης, η προπρόεδρος του Ρ.Ο. Χρυσούπολης Νέστος Αναστασία Κρυωνά, οι προπρόεδροι του Ρ.Ο. Καποδίστριας Ευάγγελος Ντουβέλης και Σοφία Χριστοπούλου. Επίσης, αντιπροσωπεία του αδελφού Ροταριανού Ομίλου «Ιωάννης Καποδίστριας».

Ο Βουλευτής Κερκύρας κ Στέφανος Γκίκας, φίλος του Ομίλου, απέστειλε χαιρετισμό καθώς βρισκόταν εκτός Κερκύρας.

Η τελετή ξεκίνησε ως είθισται με την κρούση της καμπάνας από τον απερχόμενο πρόεδρο και την προσευχή που ανέπεμψε ο εισερχόμενος Πρόεδρος.

Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός της χρονιάς 2022-23 που συνοδεύτηκε όπως πάντα από προβολή πλούσιου φωτογραφικού υλικού. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η επίδοση επαίνων σε Ροταριανούς οι οποίοι τίμησαν με την προσφορά τους τον Όμιλο και τα Ροταριανά ιδεώδη, καθώς και ανταλλαγή δώρων των δύο προέδρων.

Κατόπιν αυτού, τα διάσημα του προέδρου πέρασαν στον πρόεδρο 2023-24 Δημήτρη Πιτσινίγκο, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε σύντομα το πλάνο των δράσεων της χρονιάς που ξεκινάει.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των μελών του ΔΣ οι οποίοι πέραν του νέου προέδρου είναι οι: Απόστολος Κοντογιάννης και Ζαχαρίας Σούσης ως Α’ και Β’ αντιπρόεδροι, Βίκυ Μαρτίνου και Δημήτρης Έριτσος στη Γραμματεία και το Ταμείο αντίστοιχα, ο Γιώργος Πανδής ως Κοσμήτορας, η Χριστίνα Τριβυζά ως ειδική Κοσμήτορας, η Ιωάννα Τσουκαλά ως ειδική Γραμματέας και οι Άρης Τέκτων και Μιχάλης Πολίτης ως μέλη».

ΦΩΤΟ@ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.