Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σκύλος έχασε τη ζωή του στην καρδιά του ιστορικού κέντρου

Θάνατος σκύλου
11 Ιουλίου 2023 / 10:18
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι πιθανότατα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Θανάσιμα χτυπήθηκε ένας μεγαλόσωμος κάτασπρος σκύλος, στο ιστορικό κέντρο, στην Κοφινέτα. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το ζώο φαινόταν χτυπημένο από αυτοκίνητο.

Ντόπιοι και τουρίστες έμειναν εμβρόντητοι από το θλιβερό θέαμα του ζώου που αιμορραγούσε και ψυχορραγούσε.

Γνωστός συμπολίτης επικοινώνησε με την Άμεση Δράση καθόσον θεώρησε ότι δεν είναι και τόσο φυσιολογικό, ένας σκύλος να τραυματίζεται θανάσιμα σε τροχαίο στο Λιστόν. 

Το συμβάν έγινε στις 8 περίπου το πρωί. Ποδηλάτες της αστυνομίας κατέφθασαν άμεσα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το ζώο δεν ήταν αδέσποτο και ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν εκεί.  

Τη σορό του σκύλο παρέλαβε λίγο αργότερα ένα αυτοκίνητο του Δήμου και στο σημείο έμεινε ένα πανί για να σκεπάζει τη λίμνη αίματος. 

 

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.