Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραιτήθηκε και τυπικά από Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ο Αλ. Αλεξάκης

ΑΛΕΞΑΚΗΣ
04 Ιουλίου 2023 / 15:01
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος στη Νότια Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού ο Αλέξανδρος Αλεξάκης, ο οποίος εδώ και καιρό έχει βάλει πλώρη για τον δημαρχιακό θώκο της Νότιας Κέρκυρας.

Η αίτηση παραίτησης υπεβλήθη στην Περιφέρεια στις 23 Ιουνίου και έγινε αποδεκτή από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου με σχετική απόφασή της που δημοσιεύθηκε λίγες ημέρες μετά.

Επί της ουσίας ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος που εκκρεμούσε. Ήδη ο κ. Αλεξάκης έχει παρουσιάσει σε δημόσια εκδήλωση στη Λευκίμμη την ιδρυτική διακήρυξη,  το λογότυπο και το όνομα του Συνδυασμού «ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Νότια Κέρκυρα», ενώ προ ημερών ανακοίνωσε και τους πρώτους 23 υποψήφιους του συνδυασμού του.

Σημειώνεται ότι το χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού και του Πολιτισμού συστάθηκε τον Οκτώβριο του 2021 και ανετέθη στον επικεφαλής της Επτανησιακής Πρωτοβουλίας Αλ.Αλεξάκη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.