Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέντε συλλήψεις σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Ζάκυνθο

αστυνομία
02 Ιουλίου 2023 / 19:16
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθησαν από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 01/07 μέχρι τις πρώτες πρωινές της Κυριακής 02/07 στο πλαίσιο ελέγχων από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Λευκάδας, Ζακύνθου και Κέρκυρας 5 ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση, διατάραξη της κοινής ησυχίας και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου, διατάραξη της κοινής ησυχίας και παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής συνελήφθη ένας ιδιοκτήτης καταστήματος.

Επιπλέον, στο Λαγανά Ζακύνθου, συνελήφθη ακόμη ένας ιδιοκτήτης καταστήματος για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Τέλος στο Νυδρί Λευκάδας, σε διαφορετικές περιπτώσεις, συνελήφθησαν -3- ιδιοκτήτες καταστημάτων για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου και διατάραξη της κοινής ησυχίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.