Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπιάγκης: «Δίνω λόγο τιμής για μια πιο δημιουργική τετραετία»

Μπιάγκης
25 Ιουνίου 2023 / 23:21
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

«Tο αποτέλεσμα ήρθε να δείξει ότι κάτι καινούριο ετοιμάζεται και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα παίξει το δικό του ρόλο»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο επανεκλεγείς  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημ. Μπιάγκης προέβη μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων σε δηλώσεις στη Νομαρχία. Αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δήλωσε ότι «Tο αποτέλεσμα ήρθε να δείξει ότι κάτι καινούριο ετοιμάζεται και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα παίξει το δικό του ρόλο».

Ακολούθως, τόνισε ότι την πορεία που ακολούθησε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια όσο μπορεί θα την ενισχύσει προσπαθώντας να προτάξει τα προβλήματα της Κέρκυρας, τα οποία τόσα χρόνια δεν έχουν λυθεί.

Επιπλέον κάλεσε σε συστράτευση τους συναδέλφους του βουλευτές ώστε να αγωνιστούν από κοινού για να λύσουν τα προβλήματα του τόπου αφού «τα προβλήματα είναι πράγματα που μας ενώνουν και δεν μας χωρίζουν».

Κλέινοντας και πριν ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους, τους συνεργάτες, την οικογένεια, τους φίλους και κομματικά στελέχη δήλωσε ότι «αυτός είναι ένας λόγος τιμής που δίνω σήμερα για μια πιο δημιουργική τετραετία».

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.