Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκίκας : Μεγάλη νίκη της ΝΔ

Γκίκας
25 Ιουνίου 2023 / 22:15
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

"Αλλάζει άρδην το πολιτικό τοπίο, είχαμε δυο μεγάλα κόμματα, τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα και η κάλπη έδειξε ένα ισχυρό κόμμα της ΝΔ"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για μεγάλη νίκη της ΝΔ έκανε λόγο μιλώντας στην "Ε" ο βουλευτής της ΝΔ στην Κέρκυρα Στέφανος Γκίκας που ανανέωσε τη θητεία του για μια ακόμη τετραετία. "Μια μεγάλη νίκη της παράταξής μας. Αλλάζει άρδην το πολιτικό τοπίο, είχαμε δυο μεγάλα κομμάτα, τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα και η κάλπη έδειξε ένα ισχυρό κόμμα της ΝΔ. Είναι ημέρα χαράς και ευθύνης. Ωστόσο μας προβληματίζει η είσοδος των Σπαρτιατών. Έχω επικοινωνήσει ήδη με την Αθήνα δεν, γνωρίζω την ανθρωπογεωμορφία τους. Η κυβέρνησή μας το προηγούμενο διάστημα πήρε μέτρα για να μην κατεβούν τέτοια κόμματα. Δεν είναι εγκληματική οργάνωση αλλά παλέψαμε απέναντι στη Χρυσή Αυγή", τόνισε.

Όπως είπε, από την επόμενη κιόλας ημέρα η ΝΔ έχει πολύ δουλειά για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. "Ο Κ. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων θα κάνει μια συλλογική προσπάθεια για το καλό της πατρίδας μας. Οι πρώτες προτεραιότητες θα ανακοινωθούν σύντομα για την ΠΕ Κέρκυρας. Θα είμαστε πανταχού παρόντες στην εκλογική μας περιφέρεια", ανέφερε ο ίδιος. Ο κ. Γκίκας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους τους συνεργάτες του και τους εθελοντές που πλαισίωσαν την προσπάθειά του. "Αυτός ο κύκλος έκλεισε, ξεκινάει ένας άλλος κύκλος. Το έργο για την Κέρκυρα θα το συνεχίσω με την ίδια ζέση", κατέληξε ο ίδιος. 

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.