Παρασκευή 12.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ν. Σοφιανός: Σταθεροποιείται και διευρύνεται η εκλογική δύναμη του ΚΚΕ

ΚΚΕ
25 Ιουνίου 2023 / 19:37
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΑΘΗΝΑ. Τη νέα σημαντική αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ, με βάση τα στοιχεία του exit poll, που δείχνει ότι η εκλογική δύναμη του Κόμματος σταθεροποιείται και διευρύνεται,

Με συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά, επισήμανε ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Επισήμανε ότι στη λογική της άθροισης που καλλιεργείται, εντάσσονται τα συστημικά κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν με πυξίδα το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, το κεφάλαιο και τις επενδύσεις του. Το ΚΚΕ είναι έξω από αυτό το άθροισμα, σημείωσε, γιατί είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα που εγγυάται την πιο σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση στην νέα κυβέρνηση, από την επομένη κιόλας μέρα των εκλογών.

Οσον αφορά το κόμμα «Σπαρτιάτες» που προμοτάρησε ο Κασιδιάρης, σημείωσε ότι δεν αντιμετωπίστηκε με τα δικαστικά μέσα και θ’ αντιμετωπιστεί με όρους κινήματος, στη δράση και στους αγώνες των εργαζομένων.

 

ΠΗΓΗ: 902.GR

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.