Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και αυτήν την εκλογική βραδιά με την Ενημέρωση!

εκλογές Ιούνιος 2023
25 Ιουνίου 2023 / 17:24
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Αύριο Δευτέρα, εκτάκτως θα κυκλοφορήσει η έντυπη Καθημερινή Ενημέρωση και το ψηφιακό e-paper για τους αναγνώστες με τις ειδήσεις και τις αναλύσεις της κυριακάτικης, εκλογικής βραδιάς.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αρχής γενομένης από την ανακοίνωση των exit poll, παρακολουθήστε τη ροή των αποτελεσμάτων και την ανάδειξη των βουλευτών από το enimerosi.com.

Οι ρεπόρτερ οι εικονολήπτες και οι συντάκτες της Ενημέρωσης επί ποδός και αυτήν την Κυριακή των εκλογών.

Από τις 18:30 σε απ' ευθείας σύνδεση με το Κέντρο Τύπου στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κερκύρας στην ΠΙΝ, στα Γραφεία των πολιτικών κομμάτων και σε επαφή με δημοσιογράφους στα Ιόνια, τη Δυτική Ελλάδα, ολόκληρη την Επικράτεια, το url, enimerosi.com, κυλάει με τον παλμό της εκλογικής βραδιάς.

Και τη Δευτέρα, εκτάκτως θα κυκλοφορήσει η έντυπη Καθημερινή Ενημέρωση και το ψηφιακό e-paper για τους αναγνώστες με τις ειδήσεις και τις αναλύσεις της κυριακάτικης, εκλογικής βραδιάς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.