Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Υδραίου με μέλη του Συλλόγου Τυφλών Κέρκυρας

Σύλλογος Τυφλών Νομού Κέρκυρας
22 Ιουνίου 2023 / 17:54

Ο κ. Μαυρόπουλος ευχαρίστησε θερμά τη Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για την στενή συνεργασία και τη βοήθεια που παρέχουν στο Σύλλογο ενώ από την πλευρά της η Μ. Υδραίου δήλωσε ότι η δημοτική αρχή είναι και θα είναι αρωγός στις δράσεις και τη λειτουργία του Συλλόγου

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ). Εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου Τυφλών Νομού Κέρκυρας πραγματοποίησε χθες η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Μερόπη Υδραίου παρουσία των αντιδημάρχων Υγείας και Πρόνοιας Ανδρέα Σκούπουρα, Οικονομικών και Διοίκησης Γιώργου Παντελιού και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μεταλληνού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Μαυρόπουλος καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του και αιτήθηκαν τη βοήθεια του Δήμου για την ύπαρξη μόνιμης έδρας στέγασης ώστε να μπορούν σε αυτή να πραγματοποιούνται και εργαστήρια τα οποία υλοποιεί ο Σύλλογος. Η Δήμαρχος δήλωσε ότι το αίτημα αυτό του Συλλόγου θα εξεταστεί άμεσα δεσμευόμενη για την συντομότερη δυνατή ικανοποίησή του. 

Ο κ. Μαυρόπουλος ευχαρίστησε θερμά τη Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για την στενή συνεργασία και τη βοήθεια που παρέχουν στο Σύλλογο ενώ από την πλευρά της η Μ. Υδραίου δήλωσε ότι η δημοτική αρχή είναι και θα είναι αρωγός στις δράσεις και τη λειτουργία του Συλλόγου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ο Σύλλογος εργάζεται αδιάκοπα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της ευημερίας των ατόμων με προβλήματα όρασης και εμείς από την πλευρά μας είμαστε κοντά, υποστηρίζουμε και συνεργαζόμαστε με όραμα να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς».

ΦΩΤΟ@ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ