Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το ΕΚΑΒ Κέρκυρας επισκέφθηκε ο Κρίτων Αρσένης του ΜέΡΑ25

Κρίτων Αρσένης
22 Ιουνίου 2023 / 16:20

«Οι εργαζόμενοι έχουν φτάσει στα όριά τους με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν, παρά την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜεΡΑ25). Επίσκεψη στον τομέα του ΕΚΑΒ Κέρκυρας πραγματοποίησε σήμερα το ΜεΡΑ25 - Συμμαχία για τη ρήξη. Ο υπ. βουλευτής Κρίτων Αρσένης και η υπ. βουλεύτρια Ε. Αλεξάκη, συνοδευόμενοι από το σύνδεσμο των Ιονίων Νήσων Σ. Κουνουβέλη και το συντονιστή ομάδας βάσης Κέρκυρας Λ. Ατσοπάρδη, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους του ΕΚΑΒ για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εργαστούν σε μια τόσο σημαντική υπηρεσία  στο νησί μας. 

Η τόσο σημαντική αυτή υπηρεσία λειτουργεί με ελάχιστο προσωπικό. Προσωπικό που δεν επαρκεί σε καμία περίπτωση για ένα νησί όπως το δικό μας. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι πάνω από το 35% του προσωπικού είναι  επικουρικοί, με αβέβαιο μέλλον. 

Οι εργαζόμενοι έχουν φτάσει στα όριά τους με ότι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν, παρά την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση. 

Η Μητσοτάκης ΑΕ όπως σε κάθε τι δημόσιο, έτσι και στην περίπτωση του ΕΚΑΒ, εφαρμόζει το δόγμα "απαξίωση -ιδιωτικοποίηση - κέρδος", βάζοντας τους ιδιώτες και εδώ από την πλαϊνή πόρτα και καλώντας τους πολίτες να (ξανά)πληρώσουν από την τσέπη τους. 

Το ΜεΡΑ25 Συμμαχία για τη ρήξη, στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ και στους πολίτες της Κέρκυρας στον αγώνα για ασφάλεια, αξιοπρέπεια και αναβάθμιση της δημόσιας υγείας, της ζωής όλων μας.

ΜεΡΑ25 Συμμαχία για τη ρήξη 

ΦΩΤΟ@ΜΕΡΑ25