Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

60 χωριά σε 20 μέρες επισκέφτηκε ο Στέφανος Γκίκας

Στέφανος Γκίκας
21 Ιουνίου 2023 / 14:28

Με αμείωτη ένταση η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ). Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο Υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας. Από την προκήρυξη των δεύτερων Εκλογών στις 30 Μαΐου 2023 μέχρι και σήμερα, έχει πραγματοποιήσει 12 περιοδείες από άκρου εις άκρον της Περιφερειακής μας ενότητας, έχοντας επισκεφθεί πάνω από 60 χωριά.

Οι πιο πρόσφατες περιοδείες ήταν το περασμένο Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 σε κοινότητες και χωριά των ΔΕ  Λευκιμμαίων και Κορισσίων, την Δευτέρα 19 Ιουνίου σε ΔΕ Μελιτειέων, την Τρίτη 20 Ιουνίου σε ΔΕ Παλαιοκαστριτών, ενώ σήμερα 21 Ιουνίου περιοδεύει σε χωριά της ΔΕ Αγίου Γεωργίου.

Στις επαφές του με τους πολίτες, αλλά και στις ομιλίες που πραγματοποιεί, ο Στέφανος  Γκίκας αναφέρεται στο διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, στην αναγκαιότητα για την ύπαρξη μιας σταθερής και αυτοδύναμης κυβέρνησης με μεταρρυθμιστική ατζέντα, ενώ παρουσιάζει τους άξονες του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ 2023 – 2027.

Τονίζει δε ότι η αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός, εγγυώνται την συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, του εκσυγχρονισμού του κράτους, των μεγάλων έργων, την ισχυροποίηση της χώρας μας διεθνώς, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομίας μας και άρα την ευημερία των πολιτών!

Καλεί δε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες της Κυριακής, διότι η «χαλαρή ψήφος» ενέχει κινδύνους.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο Υπ. Βουλευτής δήλωσε:

«Μετά την προκήρυξη των δεύτερων εκλογών και επί 21 μέρες τώρα, περιοδεύουμε αδιάκοπα από άκρου εις άκρον στην εκλογική μας Περιφέρεια, στην πόλη και στα χωριά μας, μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης και της αυτοδύναμης Ελλάδας για τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου!

Η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες. Χρειάζεται την ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την Κυριακή δεν πρέπει να λείψει κανείς!! Και η τελευταία ψήφος μετράει!!

Συνεχίζουμε δυνατά! Σταθερά, Τολμηρά και μόνον Μπροστά!».

ΦΩΤΟ@ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ