Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τρίτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κέρκυρα

ΚΚΕ
16 Ιουνίου 2023 / 13:07

Ομιλητής ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Κόμματος

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΚΚΕ). Η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο νησί που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/6 στις 20:00 στον πεζόδρομο Γεωργίου Θεοτόκη (Πόρτα Ριάλα) με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Κόμματος.

Το κρίσιμο ζήτημα είναι μετά τις εκλογές στις 25 Ιούνιου η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ να έχει απέναντί της έναν λαό αποφασισμένο να βάλει εμπόδια στην πολιτική που συμφέρει τους λίγους, ένα κίνημα δυναμικό που θα διεκδικεί και θα αποτρέπει την επίθεση που σχεδιάζεται. Κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με ένα τρόπο, μπορεί να ακουστεί δυνατά με την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ και σε ψήφους και σε ποσοστά.

Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ και εργατικό - λαϊκό κίνημα μπορούμε να βάλουμε εμπόδια απέναντι στη βαθιά ταξική πολιτική όλων των κομμάτων, μόνο το ΚΚΕ μπορεί να είναι η δύναμη εκείνη που θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων. Απέναντι σε ένα τέτοιο κίνημα, καμία κυβέρνηση δεν είναι ούτε ισχυρή ούτε παντοδύναμη.  

Το ΚΚΕ ήδη από την επόμενη μέρα των εκλογών της 21ης Μάη κατέθεσε τις δυνάμεις του και τους βουλευτές του στην υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής, των εργασιακών δικαιωμάτων, στην πάλη για μία καλύτερη ζωή, στον αγώνα για ένα αύριο που ο λαός θα απολαμβάνει όσα ο ίδιος παράγει.

Γι’ αυτό στις εκλογές της 25η Ιουνίου η επιλογή είναι μία. Γεμίζουμε τις κάλπες με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, για δυνατό και οργανωμένο λαό, για δυνατό ΚΚΕ.

ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ

16/06/2023