Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κροκίδης: «Τραγωδία και χυδαιότητες»

Σπύρος Κροκίδης
15 Ιουνίου 2023 / 09:23

«Δήθεν ακτιβιστές, κουνώντας το δάκτυλο, μίλησαν με τον πιο χυδαίο και ξεδιάντροπο τρόπο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΠΥΡΟΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ). «Τάφος ονείρων στη Μεσόγειο» γράφει η Liberation. Άλλο ένα πολύνεκρο, θλιβερό περιστατικό στην γειτονιά μας. Άνθρωποι απελπισμένοι, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, χάνουν την ζωή τους με τον πιο άθλιο και αναξιοπρεπή τρόπο. Έρμαια αδίστακτων εγκληματικών συμμοριών της Μεσογείου.  

Η θλίψη παγκόσμια. Το πένθος οικουμενικό. Στην Ελλάδα όμως περισσεύει η χυδαιότητα. Αναφέρομαι στο περιστατικό όπου δήθεν ακτιβιστές, κουνώντας το δάκτυλο, μίλησαν με τον πιο χυδαίο και ξεδιάντροπο τρόπο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Με αυτή τους την συμπεριφορά προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν πολιτικά αυτήν την τεράστια τραγωδία. Είναι κάτι το οποίο επιχείρησαν με την δήθεν νεκρή Μαρία στον Έβρο και την τραγωδία στα Τέμπη.

Την ίδια στιγμή είδαμε εκείνα τα παιδιά της Ελλάδας που έσπευσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο και τα παιδιά της Ελλάδας του περιθωρίου που υβρίζουν την χώρα στο πρόσωπο της Προέδρου της Δημοκρατίας και να εκθέτουν την χώρα διεθνώς, διατρανώνοντας ότι η χώρα είναι «χώρα εγκληματίας».

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υβριστές είναι μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.  Εάν αληθεύει αυτό, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το καταδικάσει άμεσα. Εάν δεν το κάνει, ο κόσμος που τους καταδίκασε στις προηγούμενες εκλογές, θα το ξανακάνει.