Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εστίαση Κέρκυρας: «Καταδικάζεται όλος ο κλάδος από το μένος κάποιων αυτοδιοικητικών»

Ένωση Εστίασης Κέρκυρας
12 Ιουνίου 2023 / 14:12
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Πικρία και απογοήτευση της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας για τις ενέργειες αυτοδιοικητικών που οδήγησαν στην ακύρωση της παράτασης του ωραρίου μουσικής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανάστατος είναι ξανά ο χώρος της εστίασης, με την είδηση ότι «πέφτει» η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για παράταση του ωραρίου μουσικής στην Παλιά Πόλη.

Μετά την ακυρωτική απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 152, το Σωματείο Εστίασης Κέρκυρας δηλώνει την πικρία και την απογοήτευσή του για την αρνητική για τον κλάδο έκβαση της υπόθεσης που οδηγεί ξανά στα προηγούμενα προβλήματα λειτουργίας των καταστημάτων τους και μάλιστα την ώρα που η σεζόν έχει ήδη αρχίσει. 

Οι αυτοδιοικητικοί

Μιλώντας στην "Ε", ο γραμματέας του ΔΣ του Σωματείου Νίκος Λάτσας αναφέρεται ειδικότερα «σε ένα μικρό σύνολο αυτοδιοικητικών που εμπλέκονται στην υπόθεση και που χωρίς καμία γνώση του χώρου της εστίασης, καταδικάζουν με τις ενέργειές τους έναν ολόκληρο κλάδο». 

«Χωρίς να έχουν ποτέ επικοινωνία με το Σωματείο μας και για δικούς τους πολιτικούς ή άλλους λόγους, ασκούν προσφυγές που κάθε άλλο παρά αναδεικνύουν την Κέρκυρα, αντίθετα λειτουργούν εναντίον της».

Δεν είναι διατάραξη

«Για πολλοστή φορά τονίζουμε ότι η διατάραξη ορθώς διώκεται από τον Νόμο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τη συγχέουμε με την παράταση μιας ώρας στο ωράριο μουσικής.

Είναι πολύ άδικο για εμάς και για όλες τις οικογένειες που ζουν από τον χώρο της εστίασης, να καταδικαζόμαστε από μεμονωμένες περιπτώσεις αυτοδιοικητικών. Καλό είναι το μένος τους να το εξαντλούν σε άλλα ζητήματα πολύ πιο σοβαρά» τονίζει ο Νίκος Λάτσας. 

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.