Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκκίνηση: «4 χρόνια κοροϊδία για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής»

Εκκίνηση
12 Ιουνίου 2023 / 11:16

"Η πολιτική ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής τόσο στα μεγάλα ζητήματα (κυκλοφοριακό, απορρίμματα, νερό) όσο και στα μικρά όπως είναι το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής είναι εκκωφαντική"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΕΚΚΙΝΗΣΗ). Η Δημοτική Αρχή του Δήμου της Κεντρικής Κέρκυρας για μια ακόμα χρονιά κράτησε κλειστό το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του νησιού παρ’ όλες τις εξαγγελίες, τα δελτία τύπου και τις φωτογραφίες που έστελνε κατά καιρούς στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με εργασίες που πραγματοποιούσαν στο πάρκο.

Η ίδια η κα Υδραίου λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του 2019 με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 8χρονου κοριτσιού στην περιοχή του Βρυώνη δήλωνε τότε ως υποψήφια δήμαρχος ότι θα επαναλειτουργούσε άμεσα το πάρκο.

Μέσα στην τετραετία που ακολούθησε οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι κύριοι Γιώτης και Καλόγερος δηλώνουν συνεχώς στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ότι κάθε χρόνο ΘΑ λειτουργήσει δήθεν το πάρκο... Έφθασαν  μάλιστα στις αρχές του 2023 να δεσμεύονται στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η λειτουργία του πάρκου ήταν ζήτημα μερικών μόνο ημερών.

Ας απολογηθούν επιτέλους στην κερκυραϊκή κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα για τους λόγους που μας κοροϊδεύουν 4 ολόκληρα χρόνια! Πρόκειται για ευκαιριακή πολιτική εκμετάλλευση του χαμού ενός μικρού παιδιού; Πρόκειται για αδιαφορία, ανικανότητα, ανεπάρκεια, έλλειψη πολιτικής βούλησης, έλλειψη χρηματοδότησης; Τι φταίει; Ας μας εξηγήσουν!

Η πολιτική ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής τόσο στα μεγάλα ζητήματα (κυκλοφοριακό, απορρίμματα, νερό) όσο και στα μικρά όπως είναι το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής είναι εκκωφαντική. Η πολιτική αλλαγή στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας είναι πιο επιτακτική από ποτέ για να υλοποιηθούν επιτέλους τα αυτονόητα.