Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προ Ημερήσιας Διάταξης θέμα για την Αλύπα βάζει η Λαϊκή Συσπείρωση

Αλύπα
12 Μαΐου 2023 / 11:10

Το επείγον του θέματος προκύπτει από το ότι φτάνουμε στον Ιούνιο και οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι τις περιοχής θα πρέπει επιτέλους να δουλέψουν

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ). Παρά την προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο λιμάνι της Αλύπας, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει.

Οι επαγγελματίες συνεχίζουν να μη δραστηριοποιούνται στην περιοχή αφού η μισθώτρια εταιρεία συνεχίζει να απαιτεί το παράλογο και παράνομο «χαράτσι» των 5 ευρώ ανά επιβάτη.

Ζητάμε το θέμα αυτό να συζητηθεί προ Ημερήσιας Διάταξης στη 12η Συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, ώστε να ενημερωθούμε από τη Δημοτική Αρχή για το ποια μέτρα έχει πάρει για την υλοποίηση της προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και για το ποια μέτρα θα πάρει στη συνέχεια ώστε να λυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει και εκκρεμούν.  
Το επείγον του θέματος προκύπτει από το ότι φτάνουμε σιγά σιγά στον Ιούνη και οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι τις περιοχής θα πρέπει επιτέλους να δουλέψουν.
 
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
 
Μπορμπότης Γιάννης
Πιέρρης Γιάννης
Χαραλάμπους Μυρσίνη