Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η επιχείρηση Toula’s Seaside μοίρασε απλόχερα αγάπη & χαμόγελα σε πάνω από 340 άπορες οικογένειες της Κέρκυρας…

#toulas agni
19 Απριλίου 2023 / 15:50
Ελεάννα Βασιλάκη

Με αφορμή λοιπόν τις άγιες αυτές μέρες του Πάσχα η οικογένεια Βεργέτη και το εστιατόριο Toula’s Seaside στο Αγνί προσέφερε σε πάνω από 340 άπορες οικογένειες του νησιού ποικιλία κρεάτων

Τελικά όσο υπάρχουν σωστοί μα πάνω απ’ όλα κοινωνικά ευαίσθητοι επιχειρηματίες όλα μπορούν να συμβούν, αφού η αλληλεγγύη είναι μια αρετή που σήμερα σπανίζει. Με αφορμή λοιπόν τις άγιες αυτές μέρες του Πάσχα η οικογένεια Βεργέτη και το εστιατόριο Toulas Seaside στο Αγνί προσέφερε σε πάνω από 340 άπορες οικογένειες του νησιού ποικιλία κρεάτων για να μπορέσουν και εκείνες με τη σειρά του να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη αυτή γιορτή της χριστιανοσύνης όπως αρμόζει.

Με λίγα λόγια αυτές τις γιορτές μοιράστηκε εκτός από φαγητό, ένα άπλετο χαμόγελο σε εκατοντάδες οικογένειες και φυσικά πολύ αγάπη…

Οι Κοινωνικές δομές παροχής βασικών αγαθών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας εξέφρασαν θερμά τις ευχαριστίες τους στην επιχείρηση Toula’s Seaside για την ευγενική προσφορά της.

*Τα Κοινωνικά παντοπωλεία και συσσίτια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας στοχεύουν στην κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων σε όλη την έκταση του νησιού. Σε συνδυασμό με ένα συνολικό πρόγραμμα που καταρτίζεται για κάθε οικογένεια ενισχύεται η προσπάθεια στήριξης τους αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο του κινδύνου της περιθωριοποίησης και του κοινωνικού αποκλεισμού.



Ελεάννα Βασιλάκη

Η Ελεάννα Βασιλάκη γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας το 2015 με ειδικότητα στην Ευρωπαϊκή Ιστορία και στην πορεία ολοκλήρωσε την πτυχιακή της εργασία στο ίδιο ίδρυμα με τίτλο «Η επιρροές της ιταλικής κουζίνας στην Επτανησιακή» με βαθμολογία 9/10. Είναι πιστοποιημένη με άριστη γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.