Παρασκευή 12.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Δημήτρης Μάντζος στην Κέρκυρα για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
01 Φεβρουαρίου 2023 / 17:45

Την ίδια μέρα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα κόψει την πίτα του

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 29/01 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η συνεδρίαση της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με σκοπό την επικύρωση των ψηφοδελτίων του κόμματος ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής με επικεφαλής τον Βαγγέλη Αργύρη και παρουσία του προέδρου του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη.

Το ΠΑΣΟΚ έτσι γίνεται το πρώτο πολιτικό κόμμα στην χώρα που παρουσιάζει τα ψηφοδέλτια του, έπειτα από μια υποδειγματική διαδικασία, με πανελλαδικές διαβουλεύσεις, πλήρη διαφάνεια και χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας, κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις του προέδρου του έναν χρόνο πριν για:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ, αφού το 63% των υποψηφίων αφορά νέους στον στίβο της πολιτικής.
ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΓΕΝΕΩΝ, , με το 31% να αφορά πολίτες ηλικίας κάτω των 45 ετών.
ΔΕΙΚΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, με το 92% των υποψηφίων μας να φέρουν διπλώματα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (45% κάτοχοι μεταπτυχιακών και 12% διδακτορικών τίτλων).

Τα ίδια χαρακτηριστικά φέρει και το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ-ΕΥΘΥΝΗΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της Κέρκυρας, με τους ακόλουθους υποψηφίους:

ΔΡΥ ΜΑΡΙΑ, Αρχιτέκτων Μηχανικός (Δημοτική Σύμβουλος).
Δρ. ΚΛΗΜΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ , Ιατρός Μαιευτήρας-Γυναικολόγος .
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Στέλεχος Υπουργείου Κοινωνικών Υποθέσεων  - Υπ. Διδάκτωρ Κοινωνικής Πολιτικής.
ΜΠΙΑΓΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Δικηγόρος (Βουλευτής Κέρκυρας).
ΠΕΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, Οικονομολόγος – Εκπαιδευτικός Μεταδευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Κέρκυρας θα πραγματοποιήσει επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του νησιού το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της παράταξης σε πολιτική εκδήλωση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 20:30, στο κέντρο εκδηλώσεων «ΟΛΥΜΠΙΑ» (Καλλιθέα – Κανάλια).

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ως κεντρικός ομιλητής, ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δημήτρης Μάντζος και θα ακολουθήσει η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών μετά την επικύρωση τους από την ΚΠΕ.