Τρίτη 23.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης από το Επιμελητήριο

Επιμελητήριο Κέρκυρας
28 Δεκεμβρίου 2022 / 11:36
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Επιμελητήριο, εν όψει των εορτών, προγραμμάτισε και υλοποίησε, για ακόμη μια χρονιά, δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης για το νησί

Την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022, τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, η κα Μαριάνθη Ρέβη, Β΄ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Κέρκυρας και ο κ. Στέφανος Σπάτουλας, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου Κέρκυρας, συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Ιατροχειρουργικής εταιρείας Κέρκυρας, Δρ. Μαρία Μάνδυλα – Κουσουνή και την Πρόεδρο της Επιτροπής Φιλανθρώπων του Ιατρείου, κα Αλίκη Ρουβά, οι οποίες ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την προσφορά
υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες εξοπλισμού του Ιατρείου Κέρκυρας, με σκοπό ην ενίσχυση της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Επίσης, την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας όπου ο Πρόεδρος κ. Διονύσης Δουκάκης ευχαρίστησε το Επιμελητήριο για την συνεχή στήριξή του με την προσφορά τροφίμων για τις γιορτές των Χριστουγέννων στις πολύτεκνες οικογένειες.

Τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κέρκυρας τόνισαν στις συναντήσεις τους ότι θα υπάρξει συνέχεια στις κοινωνικές δράσεις του Επιμελητηρίου με στήριξη όχι μόνο του επιχειρείν αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου του τόπου μας.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας βρίσκεται στο κέντρο της Κέρκυρας τις ημέρες των εορτών προσφέροντας λουκουμάδες και ποπ κορν έχοντας ως κεντρικό σύνθημα ‘Ψωνίζω από τα τοπικά καταστήματα, στηρίζω τις δικές μας επιχειρήσεις, δίνω ώθηση στην τοπική οικονομία’, επιλέγοντας τη δική μας αγορά στηρίζουμε έμπρακτα την οικονομία του τόπου μας.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.