Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστουγεννιάτικο χωριό στη Αχαράβη

χριστουγεννιάτικο χωριό
10 Δεκεμβρίου 2022 / 16:15
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η γιορτή αρχίζει στις 20/12 στις 17:00. Το παρόν θα δώσουν και ντόπιοι παραγωγοί από τον Δήμο με προϊόντα τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας για πρώτη φορά θα γιορτάσει την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με μία μεγάλη γιορτή.

Ετοιμάζεται ένας όμορφος χώρος, ένα χριστουγεννιάτικο χωριό, που θα φιλοξενήσει το μεράκι και το κέφι των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου, τις Δημοτικές Φιλαρμονικές, τις χορωδίες και τα χορευτικά.

Θα υπάρχουν κάθε μέρα διαφορετικές εκδηλώσεις, ανιματερ, ξυλοπόδαρος, face painting, ζωντανή μουσική και τραγούδια από μουσικά σύνολα της περιοχής και βραδιές Dj.

 Οι μικροί φίλοι θα μπορούν να μπουν στο σπίτι του Αγίου Βασίλη να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, να γράψουν το γράμμα τους και να το ρίξουν στο μεγάλο ταχυδρομικό κουτί με προορισμό τον Βόρειο Πόλο, και φυσικά μια βόλτα με το τρενάκι που θα κάνει συνέχεια βόλτες σε όλη την Αχαράβη. Ο Δήμος ευχαριστεί όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους που στηρίζουν την γιορτή αυτή όπως επίσης και τους χορηγούς μας. Τον Βασίλη Καλούδη που τους παραχώρησε το τρενάκι. Όλους τους εθελοντές που θα στηρίξουν όλες τις ημέρες των εορτών την προσπάθεια αυτή.

Η γιορτή αρχίζει στις 20/12 στις 17:00 στην Αχαράβη

Το παρόν θα δώσουν και ντόπιοι παραγωγοί από τον Δήμο με προϊόντα τους.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.