Τρίτη 09.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού Κέρκυρας

Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κέρκυρας
22 Δεκεμβρίου 2016 / 10:37

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κερκύρας,

το οποίο απαρτίζεται από τους Μαρία Δημουλά (Πρόεδρο), Σπύρο Δαφνή (Αντιπρόεδρο), Σωκράτη Πουλή (Γραμματέα), Νικόλαο Μουμούρη (Ταμία), τις Ελισάβετ Ζούπα και Εύη Πολυμέρη (μέλη) και τους Γεώργιο Αρακλειώτη, Αναστάσιο Κόλλια και Κωνσταντίνο Λιντοβόη, ανακοινώνει την επαναλειτουργία του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κερκύρας και θέτει εκ νέου τις υπηρεσίες του στη διάθεση του κοινού.
Ήδη το Δ.Σ. έχει προβεί σε σημαντικές δράσεις και  σχεδιάζει την πραγματοποίηση εκδηλώσεων,  παρέχοντας αρωγή σε μέλη, φορείς και ίδρυματα της κερκυραϊκής κοινωνίας, με πίστη στις ανθρωπιστικές αξίες και τηρώντας τις αρχές του Ε.Ε.Σ.
Συγκεκριμένα, την  Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στην πλατεία Γεωργάκη, πραγματοποιήθηκε bazaar χειροποίητων γλυκών από εθελοντές. Σήμερα, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου θα προβεί, εν όψει τον εορτών σε διανομή τροφίμων σε εκατό οικογένειες, προσφορά του «Ροταριανού Ομίλου Κερκύρας» και του «Κυνηγετικού Συλλόγου Κερκύρας»,  ευγενική χειρονομία για την οποία τους ευχαριστεί και δημόσια, καθώς και την «Μεταφορική Εταιρεία Σπίγγος» για την παραχώρηση χώρου για την αποθήκευση και φύλαξή τους.
Το Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας επιθυμεί να εκφράσει και τις βαθύτατες ευχαριστίες του στις εθελόντριες και στους εθελοντές, οι οποίοι στις δύσκολες αυτές ημέρες, για την κοινωνία και την πατρίδα, προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους και να ευχηθεί εγκάρδια σε αυτούς, καθώς και σε όλους τους Κερκυραίους «Καλά κι Ευτυχισμένα Χριστούγεννα».