Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακατασκευάστηκε το γήπεδο στο σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ

ΕΠΑΛ
10 Nov 2022 / 08:26

Η ανακατασκευή των αθλητικών χώρων στο ΕΠΑΛ Κέρκυρας στο Μαντούκι είναι το δεύτερο έργο που πραγματοποιήθηκε. Προηγήθηκε η παρέμβαση ανάπλασης στο 1ο-5ο Γυμνάσιο Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα ακόμη νέο γήπεδο, σύγχρονο, καλαίσθητο και λειτουργικό, δημιουργήθηκε από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.
Πρόκειται για την ανακατασκευή του γηπέδου στον αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ στο Μαντούκι, με την τοποθέτηση νέου και σύγχρονου τάπητα.
Η εικόνα και αυτού του σχολείου άλλαξε με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Όπως είναι γνωστό, η δημοτική αρχή «τρέχει» ήδη ένα πρόγραμμα ανακατασκευής αθλητικών χώρων και κατασκευής νέων στα σχολεία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.

Η ανακατασκευή των αθλητικών χώρων στο ΕΠΑΛ Κέρκυρας στο Μαντούκι είναι το δεύτερο έργο που πραγματοποιήθηκε. Προηγήθηκε η παρέμβαση ανάπλασης  στο 1ο-5ο Γυμνάσιο Κέρκυρας, το οποίο απέκτησε ένα σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ στον προαύλιο χώρο.

Θα ακολουθήσουν και άλλες αναπλάσεις αθλητικών χώρων στα σχολεία του Δήμου, όπως έχουν δεσμευτεί η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Κώστας Κωστάλης.