Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων από το Κεντρικό Λιμεναρχείο

Κεντρικό Λιμεναρχείο
17 Οκτωβρίου 2022 / 09:34
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας για κάποια από τα αλιευτικά εργαλεία ή τις συσκευές, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο στις 25 Οκτωβρίου 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο ανακοινώθηκε διενέργεια διαγωνισμού για  κατασχεθέντα αλιευτικά εργαλεία που αναφέρονται στον επισυναπτόμενο στο παρόν πίνακα «ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ».

Ο διαγωνισμός θα γίνει  σε χώρο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και περί ώρα 10:00.

 Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον πρόχειρο πλειοδοτικό διαγωνισμό, δικαιούνται να εξετάσουν προηγουμένως τα υπό εκποίηση αλιευτικά εργαλεία και συσκευές. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι πλειοδότες αποδέχονται τους όρους της παρούσας διακήρυξης και ότι έχουν πλήρη γνώση του είδους, της ποιότητας και κατάστασης γενικά των αλιευτικών εργαλείων. Υπενθυμίζεται ότι για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό για αλιευτικά εργαλεία επαγγελματικής χρήσης (δίχτυα), θα πρέπει οι συμμετέχοντες να είναι επαγγελματίες αλιείς.  

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας για κάποια από τα αλιευτικά εργαλεία ή τις συσκευές, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο στις 25 Οκτωβρίου 2022 ημέρα Τρίτη και περί ώρα 10:00 και εφόσον πάλι υπάρξουν είδη που δεν εκποιηθούν ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στο ίδιο μέρος στις 26 Οκτωβρίου 2022 ημέρα Τετάρτη και περί ώρα 10:00.

Ο τελευταίος πλειοδότης στο όνομα του οποίου κατακυρώθηκε η δημοπρασία, είναι υποχρεωμένος να καταθέσει το αντίτιμο εκπλειστηριάσματος (σε μορφή Διπλοτύπου τύπου Α΄ στον κωδικό ΚΑΕ 1490989001), αλλιώς κηρύσσεται έκπτωτος. Ακολούθως, είναι υποχρεωμένος να παραλάβει τα αγορασθέντα αλιευτικά εργαλεία – συσκευές αμέσως από τον τόπο φύλαξής τους.

Το Δημόσιο δεν ευθύνεται απέναντι στον τελευταίο πλειοδότη για την ποιότητα, την κατάσταση και οποιοδήποτε ελάττωμα των πλειστηριαζόμενων αλιευτικών εργαλείων.



ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.