Σάββατο 22.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε ετοιμότητα για την νέα κακοκαιρία

ΣΟΠΠ
13 Οκτωβρίου 2022 / 16:30

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, δηλώνει η ΠΙΝ, ότι βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όπως επίσης και τα Σώματα Ασφαλείας και οι εθελοντικές ομάδες, αναφορικά με την επερχόμενη Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα της Πέμπτης (13-10-2022) και την Παρασκευή (14-10-2022)

Αυτή ήταν η διαπίστωση κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, Κώστα Ζορμπά, σήμερα 13/10/2022. Όπως αναφέρθηκε στην εν λόγω σύσκεψη, οι αρμόδιοι βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και υπάρχει διαρκή επικοινωνία με τους Δήμους, τα Σώματα Ασφαλείας, τους εθελοντές και τους εμπλεκόμενους φορείς έχοντας άριστη συνεργασία με όλους.
 
Στη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας συμμετείχαν ακόμα ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Κέρκυρας Νικόλαος Κολοβός, ο Γενικός Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νομού Κέρκυρας Σπυρίδων Σκολαρίκης, ο Διοικητής της Τροχαίας Νομού Κέρκυρας Κωσταντίνος Βλαχόπουλος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Κέρκυρας Ιωάννης Σταθούρος, η προϊσταμένη του τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων Ζαϊρα Κρητικού και από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας ο Ιωάννης Μορώσις – Αμορούζο.