Κυριακή 26.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λαμπαδηδρομία στην Κέρκυρα, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου

Λαμπαδηδρομία
26 Σεπτεμβρίου 2022 / 14:50
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η Λαμπαδηδρομία, θα ξεκινήσει από το Καφέ Γυαλί στις 15:00 την Παρασκευή 30/9. Εθελοντές θα μεταφέρουν τη φλόγα περνώντας από το ιστορικό κέντρο, με τελικό προορισμό το Corfu Holiday Palace στο Κανόνι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το Άναμμα του Βωμού στις 17:30 σηματοδοτώντας, την Έναρξη των Εργασιών 32ης ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου,  η Φλόγα της Αγάπης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, μετά από ένα υπέροχο ταξίδι στην Ελλάδα, φτάνει στην Κέρκυρα, σημαίνοντας τη λήξη της 20ης Λαμπαδηδρομίας και την έναρξη των εργασιών της 32ης Αμφικτιονίας  του Πανελληνίου Συνεδρίου Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που φιλοξενείται  στο νησί, από τις 30/9/2022 έως την Κυριακή 2/10/2022.

Η μεγάλη αυτή γιορτή του Πολιτισμού και της Ζωής, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Π.Ο.Σ.Ε.Α., του Ε.ΚΕ.Α. , της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), της ΚΕΔΕ, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Κεντρικού Δήμου Κέρκυρας & Διαπόντιων Νήσων, του Γ.Ν. Κέρκυρας «Αγία Ειρήνη», του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών «ΠΑΝΔΟΤΗΣ».

Η Διαδρομή της Φλόγας, (Λαμπαδηδρομία), θα ξεκινήσει από το Καφέ Γυαλί στις 15:00 την Παρασκευή 30/9/22. Εθελοντές κάθε ηλικίας, θα μεταφέρουν τη φλόγα περνώντας από πολλά σημεία του Ιστορικού Κέντρου της πόλης μας, με τελικό προορισμό το Corfu Holiday Palace στο Κανόνι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το Άναμμα του Βωμού στις 17:30 σηματοδοτώντας, την Έναρξη των Εργασιών 32ης ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ.

Η Οργανωτική Επιτροπή, αποτελούμενη από εκπροσώπους της Π.Ο.Σ.Ε.Α. , του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, του Γ.Ν. Κέρκυρας, του ΕΕΣ και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών «ΠΑΝΔΟΤΗΣ»,

Καλεί:

Εθελοντές κάθε ηλικίας από φορείς της Κέρκυρας, Σχολεία, Σχολές, Χορωδίες, Συλλόγους, φιλαρμονικές και σωματεία, να δηλώσουν Συμμετοχή για την ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ καθώς και να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Πανελληνίου Συνεδρίου.
Επειδή θα διατεθούν μπλούζες και δάδες, παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 28/9/2022. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα:

694 0904790 Αναστάσιος Νικολούζος (Σ.Ε.Α ΠΑΝΔΟΤΗΣ)
694 8754150 Τάσος Μπούας (Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας)

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.