Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΣΟΚ: Άμεση ανάγκη παρεμβάσεων στις αθλητικές υποδομές της Κεντρικής Κέρκυρας

ΠΑΣΟΚ
09 Σεπτεμβρίου 2022 / 13:18

«Οι εικόνες που παρουσιάζονται δεν ταιριάζουν και δεν τιμούν την Κέρκυρα»

Το τελευταίο διάστημα έγινε γνωστό μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και παρεμβάσεις παραγόντων αθλητικών σωματείων το οξύ πρόβλημα των αθλητικών υποδομών στην Κεντρική Κέρκυρα, τόσο σε ποδοσφαιρικά γήπεδα σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας όσο και στο Ε.Α.Α.Κ.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται δεν ταιριάζουν και δεν τιμούν την Κέρκυρα. Σκάμμα αλμάτων χωρίς άμμο, ταρτάν φθαρμένο και κακοσυντηρημένο, γρασίδι ξεραμένο συνθέτουν μια πολύ άσχημη εικόνα η οποία εκθέτει τη διοίκηση του Ε.Α.Α.Κ. και την αδιαφορία ή την διαχειριστική ανικανότητα της.

Ένα Ε.Α.Α.Κ. το οποίο χρήζει άμεσων παρεμβάσεων τόσο σε υποδομές όσο και σε εξοπλισμό, προκειμένου οι αθλήτριες και οι αθλητές να προπονούνται σε ασφαλές περιβάλλον με τα στοιχειώδη έστω μέσα και εξοπλισμό -τα οποία αυτή τη στιγμή στερούνται –αλλά και να είναι ασφαλές και αξιοπρεπές για τους πολίτες που απλά θέλουν να αθληθούν στους χώρους του.

Οι επιτυχίες των Κερκυραίων αθλητών και αθλητριών στον κλασικό αθλητισμό είναι αποτέλεσμα του κόπου τους και της αγάπης των προπονητών τους για τον στίβο. Έχει έρθει η ώρα η πολιτεία να σκύψει πάνω από το πρόβλημα, να στηρίξει τον αθλητικό κόσμο της Κέρκυρας και να προχωρήσει στις απαιτούμενες παρεμβάσεις και στην πρόσληψη του απαιτούμενου προσωπικού καθώς υπάρχουν μόλις 4 μόνιμοι υπάλληλοι για τη λειτουργία του Ε.Α.Α.Κ.

Γραφείο Τύπου  Δ.Ο. Κεντρικής Κέρκυρας κ Διαποντίων Νήσων ΠΑ.ΣΟ.Κ. / Κιν.Αλ.