Τετάρτη 19.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αξέχαστη για τη «Μέλισσα» η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη (video)

Μέλισσα
17 Αυγούστου 2022 / 13:20

Τα παιδιά της ΜΕΛΙΣΣΑΣ τραγούδησαν με τον αγαπημένο τους τραγουδιστή και έφυγαν ενθουσιασμένα νοιώθοντας ότι στηρίζονται και ότι είναι μέρος της κερκυραϊκής κοινωνίας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η υπέροχη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη η οποία αφιερώθηκε για την οικονομική στήριξη του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΜΕΛΙΣΣΑ» του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας.
  
Ο Σύλλογος σημειώνει «Ήταν μία συναυλία εκτός από υπέροχη και ποιοτική μουσικά, ήταν όμως και σπουδαία κοινωνικά αφού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάλεσε τα παιδιά της ΜΕΛΙΣΣΑΣ να τραγουδήσουν μαζί του συνοδευόμενα από την Μουσικό της ΜΕΛΙΣΣΑΣ Τζωρτζίνα Ζουμπουλίδου, δείχνοντας την ευαισθησία  και την αγάπη του σ΄αυτά, περνώντας το σημαντικό για την δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά εποχή μας μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης στους πολυάριθμους φίλους του, οι οποίοι με δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα επικρότησαν την συγκινητική αυτή στιγμή.
 
Για τα παιδιά της ΜΕΛΙΣΣΑΣ ήταν μία βραδυά αξέχαστη αφού παραβρέθηκαν και τραγούδησαν με τον αγαπημένο τους τραγουδιστή και έφυγαν ενθουσιασμένα νοιώθοντας ότι στηρίζονται και  ότι είναι μέρος της Κερκυραϊκής κοινωνίας.
   


Τα παιδιά και οι εργαζόμενοι της ΜΕΛΙΣΣΑΣ και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία ευχαριστούν θερμά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τις αξέχαστες στιγμές που χάρισε στα παιδιά της ΜΕΛΙΣΣΑΣ και τα επαινετικά λόγια για το έργο της, τη Μελίνα Μακρή που έδειξε την αγάπη της διαδίδοντας την εκδήλωση στο διαδίκτυο και φυσικά τους εκπροσώπους της Εταιρείας adm prodaction Αντώνη Ράλλη και Κων/να  Άνθη για την εξαιρετική δίμηνη συνεργασία, το ενδιαφέρον τους και την ευαισθησία τους να στηρίξουν οικονομικά τον Σύλλογο της Μέλισσας».