Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Φωτιά» στο Παξινό internet άναψε η συνέντευξη του Δημάρχου Βλαχόπουλου

Ηχώ των Παξών
13 Ιουλίου 2022 / 14:22

Πολλά και ποίκιλα σχολεία και οι αντιδράσεις στις ομάδες των κοινωνικών δικτύων που σχετίζονται με το νησί.


ΚΕΡΚΥΡΑ. Η συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην "Ενημέρωση", ο Δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος, τράβηξε την προσοχή μεγάλης μερίδας χρηστών των κοινωνικών δικτύων. Ειδικότερα, «φωτιά» πήραν τα σχόλια σε ομάδες που έχουν να κάνουν με τα νέα των Παξών.
 
Πολλοί χρήστες σχολιάζουν ότι ο Δήμαρχος, κάνει τις σωστές διαπιστώσεις, όμως απουσιάζουν τα έργα. Άλλοι πάλι, με γλαφυρό τρόπο αναφέρονται στην έλλειψη νερού στο νησί, χωρίς να απουσιάζουν και οι αστεϊσμοί. «Δεν γίνεται στους Παξούς που δεν είχαμε νερό να πλυθούμε, να κάνουμε διαγωνισμό ποιος καλλιεργεί τα μεγαλύτερα αγγούρια», γράφει κάποιος κάτω από την ηλεκτρονική ανάρτηση της συνέντευξης του Δημάρχου.

 


Άλλοι σπεύδουν να υπερασπιστούν την τοποθέτηση του Δημάρχου, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την έλλειψη νερού, στις τεράστιες πισίνες που «πάνε πακέτο» με τις τεράστιες βίλες, που ξεπετάγονται κάθε χρόνο σαν μανιτάρια. Σε κάθε περίπτωση η συνέντευξη του Δημάρχου στο Γ. Ανδριώτη φαίνεται να ερέθισε το ενδιαφέρον των Παξινών χρηστών του διαδικτύου που έσπευσαν να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με τις τοποθετήσεις του Δημάρχου τους.