Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διακρίσεις για το τμ. AHEPA Κέρκυρας - Για 2η συνεχόμενη χρόνια το 2ο καλύτερο τμήμα στην Ελλάδα

AHEPA Κέρκυρας
20 Ιουνίου 2022 / 14:52
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Επανεξελέγη ομόφωνα γενικός γραμματέας στην Ελλάδα ο Νίκος Δημητρόπουλος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το καλύτερο τρόπο για το τμήμα της Κέρκυρας ολοκληρώθηκαν οι επετειακές εργασίες του ετήσιου συνεδρίου της ομογενειακής οργάνωσης AHEPA που φέτος γιορτάζει 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Οι συνεχείς δράσεις σε όλους τους πυλώνες ενδιαφέροντος της οργάνωσης, η συστηματική αρωγή στο συνάνθρωπο και η εξαιρετική ποιότητα των μελών του τμήματος της Κέρκυρας διατηρούν ψηλά για μια ακόμη χρονιά τη θέση του σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στο 23ο ετήσιο εθνικό συνέδριο της οργάνωσης που διεξήχθη το διήμερο 17-18 Ιουνίου στη Κατερίνη, το τμήμα της Κέρκυρας ανακηρύχθηκε ανάμεσα σε 51 τμήματα ως το δεύτερο καλύτερο τμήμα της χώρας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τα μέλη του να δέχονται ομοβροντία συγχαρητηρίων για τη σπουδαία δράση τους.

Ο Κυβερνήτης Ελλάδος, Κωνσταντίνος Βαρσάμης, παρέδωσε το βραβείο στο πρόεδρο του τμήματος, Γιάννη Κοντοστάνο, προτρέποντάς τον να συνεχίσει το τμήμα να δραστηριοποιείται σύμφωνα με τα ιδεώδη της οργάνωσης όπως μέχρι τώρα, προσπάθεια που έχει ως αποτέλεσμα να αναγνωρίζεται καθολικά ο εξαιρετικός τρόπος λειτουργίας του μέχρι τώρα.



Ταυτόχρονα ο πρώην πρόεδρος του τμήματος της Κέρκυρας, Νίκος Δημητρόπουλος, ομόφωνα και παμψηφεί συνεχίζει να είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης με το Κυβερνήτη της ΑHEPA Ελλάδος να τονίζει ότι το αλάνθαστο και πολυσύνθετο έργο που γίνεται στη γραμματεία συντελούν τα μέγιστα στην άριστη εικόνα που έχει η οργάνωση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική και συμβάλει σημαντικά στην αναγνωρισημότητα της.

Το συνέδριο, το οποίο χαιρέτησαν πλήθος Υπουργών, Βουλευτών, και παραγόντων της χώρας τίμησε τους ιδρυτές της οργάνωσης και οριοθέτησε τους στόχους της για τη νέα εκατονταετία που επίσημα ξεκινάει στις 26 Ιουλίου με το παγκόσμιο συνέδριο που θα διεξαχθεί στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.