Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κοινότητα Λακώνων και Φορείς Παλαιοκαστρίτσας: Δεν χρειαζόμαστε αυτόκλητους σωτήρες και προστάτες

ΛΑΚΩΝΕΣ
04 Μαΐου 2022 / 20:03

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την αντίθεσή τους στην πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου και της Ομοσπονδίας Αγροτικών συλλόγων για το λιμάνι της Παλαιοκαστρίτσας, δηλώνουν οι φορείς της περιοχής που συζήτησαν σχετικά ύστερα από πρόσκληση του προέδρου της Κοινότητας Λακώνων, Χρήστου Μιχαλά.

Οι εκπρόσωποι των Φορέων που υπογράφουν την κοινή τους ανακοίνωση, δηλώνουν πως συμμετείχαν στη διαβούλευση για την επένδυση και συμφώνησαν στη διακήρυξη παραχώρησης. Στηρίζουν την επένδυση προς όφελος της περιοχής, των ντόπιων και των επισκεπτών της Παλαιοκαστρίτσας.
 
Θεωρούν άστοχη, αναίτια με αδιαφανή κίνητρα και πολιτικά καιροσκοπική την εξαγγελθείσα διαμαρτυρία, που δεν προσφέρει καμιά θετική υπηρεσία στην Παλαιοκαστρίτσα. «Η όλη οργάνωση είναι προσβλητική και απαξιώνει το ενδιαφέρον και τη δράση των φορέων της περιοχής».
 
Τη δήλωση αυτή υπογράφουν η Επιχειρηματική Ένωση Παλαιοκαστρίτσας, Μισθωτών ΓΚΛ 38, Σωματείο Ιδιοκτητών μικρών Ε/Γ-Τ/Ρ σκαφών Παλαιοκαστρίτσας, Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων και ο Πολιτιστικός σύλλογος Λακώνων.