Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν ήταν χρυσαυγίτες οι ταραξίες στο περιφερειακό. Θα κάνουμε μηνύσεις για συκοφαντία

Χρυσή Αυγή
30 Nov 2016 / 15:04

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: Το Σάββατο 26/11/2016, κατά τη διεξαγωγή του Συμβουλίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με θέμα ημερήσιας διάταξης «στρατηγική μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και αναθεώρηση του περιφερειακού σχεδίου διαχείρησης αποβλήτων», σύμφωνα με δημοσιεύματα, έλαβαν χώρα επεισόδια και βανδαλισμοί και σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη και διακεκριμένες φθορές σε βάρος τριών ατόμων, φερόμενων ως μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου.

Για τις επίμεμπτες αυτές πράξεις, υπήρξαν δημόσιες, παντελώς αβάσιμες και αναφανδόν συκοφαντικές καταγγελίες από δύο τουλάχιστον επώνυμα πολιτικά πρόσωπα, ότι δηλαδή υπαίτιοι δήθεν των «προσχεδιασμένων» αυτών ενεργειών ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, «χρυσαυγίτες», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν. 
Σημειωτέον, άτομο παντελώς άγνωστο εις ημάς, που παραδέχθηκε πως ενεπλάκη ενεργά στο ανωτέρω κατακριτέο συμβάν και φέρεται ως κατηγορούμενος στην δικογραφία που σχηματίστηκε, διέψευσε δημοσίως οιαδήποτε σχέση του με τη «Χρυσή Αυγή», σε τηλεοπτική εκπομπή, το βράδυ της Δευτέρας 28/11/2016. 
Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» Κέρκυρας, διαβεβαιώνει τον κερκυραϊκό λαό, πως ουδεμία σχέση έχει με τις ως άνω κατακριτέες πράξεις, προτίθεται δε, να προβεί σε άσκηση ενδίκων μέσων, ώστε να παραδώσει τους καθ´έξην και κατ´επάγγελμα συκοφάντες του Λαϊκού Συνδέσμου «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», στην Ελληνική Δικαιοσύνη, εκτός εάν δημοσίως ανακαλέσουν, εντός ευλόγου χρόνου, τον πολιτικά κίβδηλο και αποπροσανατολιστικό για τις αρμοδίως επιληφθείσες Αρχές, ισχυρισμό τους.