Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Σωματείο Καθαριστριών-Καθαριστών ΓΝΚ για την τρίμηνη παράταση των συμβάσεών τους

Σωματείο Καθαριστριών-στών Νοσοκομείου
02 Απριλίου 2022 / 13:47
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Κυριολεκτικά στο 90’πετύχαμε να εξασφαλίσουμε την τρίμηνη παραμονή μας στην εργασία μας καθώς η παράταση που μας είχε δοθεί έληγε στις 31 Μαρτίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δελτίο τύπου εξέδωσε το Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών του Γενικού Νοσοκομείου σχετικά με την τρίμηνη παράταση  των συμβάσεών τους. Στο δελτίο αναφέρουν τα εξής:

«Κυριολεκτικά στο 90’πετύχαμε να εξασφαλίσουμε την τρίμηνη παραμονή μας στην εργασία μας καθώς η παράταση που μας είχε δοθεί έληγε στις 31 Μαρτίου.
Ύστερα από την απόφαση της διοίκησης που συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με σκοπό να δώσει την καθαριότητα του νοσοκομείου με απευθείας ανάθεση σε εργολαβικό συνεργείο έναντι του ποσού των 235.290 ευρώ για τρίμηνες συμβάσεις, μια μέρα πριν ψηφιστεί στην Βουλή η τροπολογία που έδινε το υπουργείο Υγείας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν και βοήθησαν στον δύσκολο αγώνα μας.

Τον δικηγόρο μας Δημήτρη Πετρόπουλο, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Αυλωνίτη, τον γραμματέα του ΜΕΡΑ 25 κ. Γιάνη Βαρουφάκη, τον πρώην διοικητή του ΓΝΚ Φοίβο Κακαβίτσα, το Σωματείο Εργαζομένων του ΓΝΚ και την πρόεδρο του κ. Ντίνα Ιωάννου, την ΕΓΕΣΥΚ και τον πρόεδρο της κ. Πέτρο Αργίτη, το Σωματείο του Ψυχιατρικού τομέα και τον πρόεδρο του κ. Τάσο Παπατσώρη, την ΠΟΕΔΥΝ και τον Πρόεδρο της κ. Μιχάλη Γιαννάκο, το START TV, την κ. Χριστίνα Γκερέκου από την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, τη κ. Μπούλικα Μιχαλοπούλου από το ΣΤΙΓΜΑ της ΜΕΡΑΣ 25.

Τέλος το ΔΣ του Σωματείου μας εκφράζει την δυσαρέσκειά του στον εκπρόσωπο των εργαζομένων γιατρών του ΓΝΚ που με την θετική του ψήφο συμφώνησε να μείνουν 35 οικογένειες στον δρόμο».

Η πρόεδρος Ελένη Παγκράτη
Ο Γεν. Γραμματέας Ανδρέας Τσολάκης

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.