Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ασφαλτοστρώνεται η οδός Κύπρου στη Γαρίτσα

Ασφαλτόστρωση
03 Μαρτίου 2022 / 10:47

Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην πρώτη φάση εργασιών συντήρησης του κατεστραμμένου οδοστρώματος μπήκε η οδός Κύπρου στη Γαρίτσα.

Τα συνεργεία έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες φρεζαρίσματος ενώ έχει τοποθετηθεί  σχετική σήμανση για την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων. Oι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων απευθύνουν έκκληση προς τους ιδιοκτήτες των σταθμευμένων οχημάτων στην οδό να τα απομακρύνουν προκειμένου να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι εργασίες.

Στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση του δρόμου. 



Οι εργασίες νέας ασφαλτόστρωσης στη οδό Κύπρου αναμένεται να ολοκληρωθούν ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών η οδός θα είναι κλειστή. 
          
Προς διευκόλυνση των διερχομένων, με σκοπό την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας και την ασφαλέστερη χρήση του οδικού δικτύου, έχει τοποθετηθεί η κατάλληλη αναγκαία κατευθυντήρια σήμανση και το κοινό καλείται απαρέγκλιτα να ακολουθήσει τις οδηγίες σχετικά με τη στάθμευση στο δρόμο αυτό, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Σήμερα, προκειμένου να επιβλέψει από κοντά την πορεία των έργων, βρέθηκε στο σημείο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Καλόγερος ο οποίος ανέφερε ότι “τα έργα που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα μέσα στην πόλη μας πιστεύω ότι θα συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της κατάστασης των δρόμων που δέχονται καθημερινά μεγάλο φορτίο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ευχαριστούμε και την Τροχαία Κέρκυρας για την άριστη συνεργασία ”.
           
Σημειώνεται ότι πριν από τρεις ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες νέας ασφαλτόστρωσης στην οδό Λοχαγού Βλάικου (Λαϊκή αγορά) και μετά την οδό Κύπρου θα ακολουθήσουν και νέες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της πόλης σύμφωνα με τον προγραμματισμό.