Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα ο Στ.Πέτσας την Πέμπτη και την Παρασκευή

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ
14 Φεβρουαρίου 2022 / 09:15

Η έλευση του Υπουργού θα είναι μεστή δραστηριοτήτων, όπως ενημερώνει ο βουλευτής ΝΔ Στ.Γκίκας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κέρκυρα θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας για προγραμματισμένες συναντήσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση α' και β΄βαθμού, ενώ θα επισκεφτεί και κάποια σωστικά έργα που εκτελούνται. Την ανακοίνωση έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Kέρκυρας Στέφανος Γκίκας.

Η ανακοίνωση του βουλευτή:
Ο Αν. Υπουργός Στέλιος Πέτσας έρχεται στην Κέρκυρα.
Εγκρίνονται ένα - ένα από το Υπουργείο Εσωτερικών, τα έργα που έχουν ζητήσει οι Δήμοι της ΠΕ Κέρκυρας, για να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Έργα πολύ σημαντικά για τον τόπο μας, όπως, αθλητικές εγκαταστάσεις, Σχολικά Κέντρα, αγροτική οδοποιία, πολιτιστικά κέντρα, αναπλάσεις, έργα ύδρευσης, κλπ.

Όλα αυτά, θα μας δοθεί η δυνατότητα να τα συζητήσουμε με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, - όπως έχουμε ήδη προαναγγείλει θα επισκεφτεί την Κέρκυρα την Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022.

Η έλευση του Υπουργού θα είναι μεστή δραστηριοτήτων.

Εκτός από τις συναντήσεις με τους Δημάρχους μας (στα Δημαρχεία τους) και με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, θα επισκεφτεί και κάποια σωστικά έργα που εκτελούνται, ενώ θα παραστεί και σε κομματική εκδήλωση.
Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.