Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ. Τσερεμής: Ηχηρό το μήνυμα των εκλογών για την ελίτ του Εμπορικού Συλλόγου

Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας
03 Nov 2016 / 11:10

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η παράταξη «Νέα Πορεία» δεν αποτελεί απλώς ένα ψηφοδέλτιο αλλά συγκροτήθηκε για να βάλει μπροστά τα σοβαρά προβλήματα του εμπορίου, εκπροσωπώντας το σύνολο των κερκυραϊκών επιχειρήσεων και όχι μια μικρή μερίδα, λέει με ανακοίνωσή του ο Γ. Τσερεμής.

Ο εκπρόσωπος της παράταξης «Νέα Πορεία» στις πρόσφατες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας, ευχαριστεί τους συναδέλφους που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους την παράταξη.
Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η παράταξη «Νέα Πορεία» εκφράζει τους καθημερινά μαχόμενους συναδέλφους εμπόρους που αγωνιούν για την επιβίωση των επιχειρήσεων και των οικογενειών τους.
Η παράταξη «Νέα Πορεία» δεν συγκροτήθηκε μόνο για να συμμετέχει σε μια  εκλογική διαδικασία, αλλά για να βάλει επιτέλους μπροστά τα σοβαρά προβλήματα του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας, να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της,  να σταθεί αρωγός στην μικρή Κερκυραϊκή επιχείρηση .
 Η παράταξη «Νέα Πορεία» έχει βάλει ως κύριο στόχο την συλλογικότητα και την συμμετοχή και καλεί τους συναδέλφους είτε είναι μέλη είτε πρόκειται να εγγράφουν στον Εμπορικό Σύλλογο να την πλαισιώσουν και να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δημοκρατικές της διεργασίες .
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 19ης  Οκτωβρίου έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κέρκυρας, ότι οριστικά έκλεισε ο κύκλος μιας ελιτίστικης λειτουργίας που ήθελε τον Εμπορικό Σύλλογο εκφραστή μιας μικρής μερίδας επιχειρήσεων .
Η παράταξη «Νέα Πορεία» δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειες της για την πραγματική εκπροσώπηση όλων των εμπορικών επιχειρήσεων της Κέρκυρας θα ασκήσει εποικοδομητική κρητική και θα  προωθήσει τις θέσεις της στη νέα διοίκηση, αξιοποιώντας το μόνο όπλο που διαθέτει, την δύναμη των συναδέλφων» .