Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε καραντίνα η Παλιά Φιλαρμονική, τρεις μουσικοί της, θετικοί

παλιά φιλαρμονική
16 Αυγούστου 2021 / 21:39
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Αυτός είναι και ο λόγος που ματαιώνεται η παρουσία του μουσικού της σώματος στην εκδήλωση της προσεχούς Κυριακής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον κλοιό του κορονοϊού, η Πυροσβεστική και η Παλιά Φιλαρμονική. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η Φιλαρμονική είναι σε καραντίνα αφού διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, τρεις μουσικοί της.

Η ηγεσία της Φιλαρμονική αποφάσισε αμέσως να θέσει τις εγκαταστάσεις και το μουσικό της σώμα σε δεκαήμερη καραντίνα, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ματαιώνεται η παρουσία του μουσικού της σώματος στην εκδήλωση της προσεχούς Κυριακής. Ήταν προγραμματισμένη σε συνεργασία με τη Δημοτική Χορωδία, απ΄όπου προέρχονται και οι πληροφορίες, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση. Η συναυλία θα γίνει, μόνον από τη Χορωδία και με τη συνοδεία ενός πιάνου. 

Όσο για την Πυροσβεστική, αρχικά διαγνώστηκε ένας με κορονοϊό και στην συνέχεια ο λόγος γίνεται για τέσσερις άνδρες. Η Υπηρεσία συνεχίζει κανονικά την λειτουργία της. Οι ασθενείς οικουρούν. Οι οικείοι τους ιχνηλατούνται.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.