Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διόρθωση από το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών

ΠΑΜΕ
03 Αυγούστου 2021 / 09:30

Σχετικά με τη συμμετοχή των άλλων δυνάμεων στις προτάσεις για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο

Η ανακοίνωση:

Στην ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Κέρκυρας που στάλθηκε στις 2 Αυγούστου αναφέρεται ότι καμία από τις άλλες δυνάμεις που συμμετέχουν στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας δεν ανταποκρίθηκε στις προτάσεις της Αγωνιστικής Συσπείρωσης όσον αφορά το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.

Η αναφορά αυτή δεν είναι ακριβής και οφείλουμε να κάνουμε την διόρθωση. Η ΕΑΚ απάντησε μετά από σχεδόν μία εβδομάδα στις προτάσεις μας και σε αυτήν την καθυστέρηση οφείλεται το λάθος στην ανακοίνωσή μας.

Εφόσον δεν υπήρξε κάποια άμεση αντίδραση, θεωρήσαμε ότι όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις ακολουθούν μια πρακτική που έχουν χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν, να κωφεύουν δηλαδή στις ανάγκες των εκπαιδευτικών και να "ποιούν την νήσσαν" όταν εμφανίζεται επιτακτική η ανάγκη της οργάνωσης και της απάντησης στις επιθέσεις της κυβέρνησης.

Κάτι  που γίνεται και τώρα αφου 5 μέρες μετά και απάντηση στην πρόταση ενάντια στην τροπολογία που κατέθεσε το Υπουργείο για τους εμβολιασμούς και τα τεστ των εκπαιδευτικών, δεν έχουμε πάρει ακόμα...